4 / 01 / 17

Sortegem 4 entrades per ‘Maure el dinosaure’ al Teatre de l’Aurora d’Igualada

Vols conèixer personalment un divertit dinosaure blau que es diu Maure? És el millor amic de la Martina i aquest cap de setmana serà al Teatre de l’Aurora d’Igualada de la mà de Teatre Nu. ‘Maure el dinosaure’ és un espectacle de titelles per a nens i nenes de 2 a 8 anys que parla amb humor i tendresa del valor de l’amistat i la generositat. Per saber-ne més, llegeix aquest reportatge en què entrevistem el dramaturg i director de l’obra, Víctor Borràs.

EscenaFamiliar sortegem un pack familiar de 4 entrades per diumenge 8 de gener a les 19h. Per participar-hi només cal que responguis la següent pregunta: Quin és (o era quan eres petit) el teu amic inseparable i a què jugàveu?

Pots escriure el teu comentari a sota d’aquest article o bé a la notícia publicada al Facebook. El sorteig estarà obert fins divendres dia 6 de gener a les 9h del matí.

Amb la mateixa entrada pots visitar La Casa del Teatre Nu, al carrer dels Prats 14 de Sant Martí de Tous diumenge 8 de gener, a les 12h del migdia­ (cal reservar l’assistència escrivint a info@teatreaurora.cat ja que l’aforament està limitat a 50 persones i s’atorgarà per ordre de reserva). La companyia farà una visita guiada a les instal·lacions (teatre, taller de construcció de titelles, sala d’expressió…) i explicarà com treballa i les activitats que organitza. A més, tothom podrà participar en la construcció d’un petit titella amb paper craft que es podrà endur a casa.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This