21 / 02 / 17

Sortegem 4 entrades per l’estrena de ‘La nena dels pardals’ de Teatre al detall al SAT!

Del 4 al 19 de març la companyia Teatre al detall estrenarà al SAT! ‘La nena dels pardals’, un espectacle per a públic a partir de 5 anys que relata una història inspirada en el conte homònim de Sara Pennyparker.

Es basa en un fet històric real, quan a la Xina dels anys 50 Mao Zedong va declarar la guerra als pardals dins un projecte anomenat “Gran salt endavant” que pretenia que el país es transformés en una primera potència a nivell industrial. La petita Ming-Li, la protagonista, decideix salvar tants pardals com pugui arran de l’ordre d’exterminar-los perquè es mengen gran part de les collites. El valerós gest d’aquesta nena serà una lliçó per als qui no van saber veure la importància de cada espècie en el cicle de la vida.

Teatre al detall presenta el nou treball repetint l’equip artístic de ‘L’Endrapasomnis’, premiat com a Millor espectacle familiar del 2014 segons la crítica teatral. L’obra compta amb la música en directe de La Tresca i la Verdesca i les il·lustracions de Noemí Villamuza.

EscenaFamiliar i el SAT! sortegem un pack familiar de 4 entrades pel dissabte 4 de març, a les 17:30h, el dia de l’estrena. Per participar al sorteig cal respondre la pregunta: I tu, quin valerós gest has fet o faries per una causa en què creus? I quina és?

Pots escriure el teu comentari a sota d’aquest article o bé a la notícia publicada al Facebook. El sorteig estarà obert fins dimecres dia 1 de març a les 9h del matí.

 1. Glòria Planas Bas Says: 28/02/2017 11:19

  Al meu poble durant molts anys els joves fèiem la campanya “Mà oberta” una recollida casa per casa de material per reciclar, ampolles de cava, etc. després de Nadal. Els guanys obtinguts eren per Càrites local. Dedicar dos dies de les vacances de Nadal a pensar en els més desafavorits i pal·liar una mica la desigualtat em va fer més persona.

 2. Daniel Cañero Says: 21/02/2017 22:00

  Interessant i desconeguda història que ens confronta davant l’estupidesa humana.

 3. Mireia Says: 21/02/2017 20:55

  Crec q s’ han d’ estimar els animals.
  I el q faria és portar-los tots a casa però la mama no em deixa

  Queralt 5 anys

Pin It on Pinterest

Share This