16 / 05 / 17

Sortegem 4 entrades per ‘L’eruga voladora’ de Pea Green Boat al SAT!

Diumenge 28 de maig el SAT! Teatre oferirà l’últim espectacle familiar de la temporada: ‘L’eruga voladora’ de Cia. Pea Green Boat. Es tracta d’una obra de titelles de taula fetes amb ganxet i mitjons que mostra la història d’una eruga afamada que vol aprendre a volar. La venedora d’una parada de fruita i verdura del mercat la descobrirà entre les cols mentre prepara el gènere.

L’espectacle s’emmarca dins la programació del cicle Remenuts adreçat a infants d’1 a 5 anys (cal comprar l’entrada a partir de 12 mesos) i tindrà lloc damunt l’escenari, promovent la proximitat i la interacció del públic amb els actors. Se’n faran 3 funcions: a les 11h, 12:15h i 17:30h.


EscenaFamiliar i el SAT! sortegem un pack familiar de 4 entrades per la primera de les representacions: diumenge 28 de maig a les 11h. Per participar al sorteig cal respondre la pregunta: Si poguessis fer la metamorfosi, en què t’agradaria convertir-te?

Pots escriure el teu comentari a sota d’aquest article o bé a la notícia publicada al Facebook. El sorteig estarà obert fins dimecres dia 24 de maig a les 9h del matí.

  1. Elisabet Ramírez Says: 22/05/2017 14:50

    En un ocellet per poder volar i veure-ho tot des del cel!

  2. mptarrago Says: 19/05/2017 12:02

    m’agradaria ser un animal mari, una balena per poder anar fins el fons fons fons del mar i descobrir mons nous

Pin It on Pinterest

Share This