11 / 04 / 17

Sortegem 4 entrades per ‘La casa perduda’ a la Fira de Titelles de Lleida

Del 5 al 7 de maig Lleida celebra una nova edició, la 28a, de la Fira de Teatre de Titelles. Una de les propostes per a públic familiar que integra la programació és ‘La casa perduda’, la nova producció del Teatre de l’Aurora d’Igualada.

L’espectacle mostra el fascinant viatge d’un fabricant de núvols que, després d’haver perdut casa seva, busca un nou lloc on poder viure. Té una gran riquesa visual i compta amb actors, objectes i música en viu. Clica aquí per llegir-ne la sinopsi sencera.

Si vols aconseguir 4 entrades per veure’l el diumenge 7 de maig, a les 14h, en el marc de la fira de titelles, explica què et faria il·lusió fabricar, per increïble que pugui semblar. No et tallis, deixa volar la imaginació.

Pots escriure el teu comentari a sota d’aquest article o bé a la notícia publicada al Facebook. El sorteig estarà obert fins dimecres dia 19 d’abril a les 9h del matí.

  1. Gemma Says: 11/04/2017 21:04

    Fabricar gustos d’alegria,de felicitat i d’il.lusio,d’esperança,en forma de caramels,qui els tastes en petites dosis aniria adquirint el gust

Pin It on Pinterest

Share This