25 / 01 / 17

Sortegem 4 entrades per ‘Akäshia, el viatge de la llum’ al SAT!

Del 4 al 19 de febrer la companyia El Cau de l’Unicorn serà al SAT! presentant el seu darrer espectacle, ‘Akäshia, el viatge de la llum’, un musical de titelles gegants manipulats amb la tècnica de la llum negra. És a dir, aquella llum que té la facultat d’activar o “excitar” els electrons dels àtoms de determinats materials i fer que aquests comencin a irradiar llum. Cinc actors manipulen un total de 53 titelles a escena.

La història d’Akäshia és un cant a la vida a través del personatge de l’Alba, que és interpretada per set titelles diferents que reflecteixen la seva evolució amb el pas del temps. També elogia la lectura, l’amistat i l’afany d’adquirir nous coneixements per mitjà de l’emoció i la diversió. S’adreça a nens i nenes a partir de 3 anys.

Les cançons de l’espectacle són originals i han estat arranjades per Mark Cowling, compositor i director musical a diversos teatres del West End de Londres i de bandes sonores per al cinema i la televisió. Així mateix, els cors han estat adaptats i dirigits per Joan Carles Capdevila, director musical i arranjador de programes de Gestmusic.

El Cau de l’Unicorn produeix muntatges amb un elevat contingut pedagògic pensats per al públic infantil i familiar. La companyia va néixer l’any 1994 i ha estrenat des d’aleshores tres espectacles de gran èxit:  ‘El Fantasma Mentider’ (1995),  ‘Eureka’ (1998) i ‘La Via Làctia’ (2002) El 1996 grava Artesanos del divertimento, una sèrie de TV que s’estrena l’any 1997 a la Fira Audiovisual de Cannes, amb molt bona acollida per part de les televisions canadenca, australiana i japonesa.

EscenaFamiliar i el SAT! sortegem un pack familiar de 4 entrades pel diumenge 5 de febrer, a les 12h. Per participar al sorteig cal respondre la pregunta: L’Alba, la protagonista, d’’Akäshia’ és una gran lectora. Quin llibre li recomanaries que llegís?

Pots escriure el teu comentari a sota d’aquest article o bé a la notícia publicada al Facebook. El sorteig estarà obert fins dimecres dia 1 de febrer a les 9h del matí.

  1. sonia Says: 26/01/2017 14:06

    LI recomanaria els llibres de Harry Potter

Pin It on Pinterest

Share This