20 / 07 / 17

Sortegem 2 packs de 4 entrades per l’espectacle familiar de dansa ‘Douar’ del Grec

La companyia Accrorap / Kader Attou presentarà el dilluns 24 i dimarts 25 de juliol, a les 20h, ‘Douar’ a la Sala Maria Aurèlia Capmany del Mercat de les Flors. L’espectacle de dansa s’emmarca dins el Grec en Família, l’itinerari per a tots els públics del Grec Festival de Barcelona.

EscenaFamiliar t’hi convidem sortejant 2 packs familiars de 4 entrades per la funció de dimarts dia 25. Aprofita l’oportunitat de veure un dels valors més nous de la dansa francesa actual, que ens convida a reflexionar, a cop de hip-hop, sobre el fenomen de l’emigració i els somnis de l’exili, especialment en el context de les relacions entre França i Algèria.

L’escena del hip-hop a França té una potència extraordinària que ha generat grans talents capaços de portar als escenaris un estil nascut al carrer i transformar, així, la manera d’entendre la dansa. Un d’aquests noms és el de Kader Attou, director artístic, ballarí i coreògraf de la Cie Accrorap, fundada el 1989 per ell mateix i per altres noms essencials de la dansa francesa actual, com ara Eric Mezino, Chaouki Saïd, Mourad Merzouki o Lionel Frédoc. La contemporaneïtat, la barreja de cultures i un fons humanista són marques de fàbrica d’aquest creador, que també és director del Centre Choréographique National de La Rochelle i que s’inspira tant en el hip-hop com en les arts del circ, en la dansa contemporània o en les arts de la imatge. I és que les seves coreografies trenquen fronteres entre gèneres per tocar temes del màxim interès i de tanta actualitat com ‘Douar’.

En la peça que veurem al Grec, Attou posa a ballar un seguit de ballarins algerians que ens parlen amb el llenguatge del moviment sobre aquests somnis que, a banda i banda del Mediterrani, inspiren exilis i migracions. L’artista evita els llocs comuns i els clixés per tal de parlar-nos de l’avorriment, de la sensació de sentir-se empresonat i dels somnis de llibertat dels joves algerians, però també de les dificultats que troben uns altres joves, aquests residents a França, per assumir la doble cultura en la qual han crescut.

Per participar al sorteig de dos packs familiars de 4 entrades per la funció de dimarts 25 de juliol a les 20h cal compartir el post d’aquesta notícia que hem publicat al Facebook o al Twitter i dir (etiquetant-lo, si és possible) qui voldries que t’acompanyés a veure l’espectacle.

El sorteig estarà obert fins dilluns 24 de juliol a les 9h del matí.

  1. Ana Says: 20/07/2017 17:29

    Participar al sorteig funció de dimarts 25.

Pin It on Pinterest

Share This