1 / 02 / 17

Rubén González guanya el pack familiar per veure ‘Akäshia’ d’El Cau de l’Unicorn al SAT!

Rubén González ha guanyat el sorteig d’un pack familiar de 4 entrades per veure l’espectacle musical de titelles gegants manipulats amb la tècnica de la llum negra ‘Akäshia, el viatge de la llum’ que El Cau de l’Unicorn representarà al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona del 4 al 19 de febrer. Concretament les entrades són pel diumenge 5 de febrer, a les 12h.

Com que l’Alba, la protagonista de la història, és una gran lectora, per participar al sorteig calia recomanar-li un llibre. Aquests són els comentaris que hem recollit a l’article del concurs d’EscenaFamiliar o al Facebook:

Eva Garcia Ramirez Segur que el meu nen de 6 anys li recomanaria EL PETIT PRINCEP, després de veure el musical tot el seu món gira entorn aquest conte… Una història clàssica amb molt de sentiment

Ingrid Centena Busquet Les princeses també es tiren pets… un llibre magnífic i amb molt significat! Un imprescindible! 🙂

Ruben Gonzalez Rodriguez “El dia que les ceres de colors van dir prou”, genial i moooolt divertit!!! 🙂

Natalia Pardo Catalán Els contes d’En Llobet, un llibre de contes fabulós

David Bartolí Tots els petons del món

Sonia Iniguez: Li recomanaria els llibres de Harry Potter

Properament anunciarem un nou sorteig per anar al teatre amb tota la família. Seguiu l’actualitat del Club EscenaFamiliar per estar ben informats!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This