11 / 01 / 17

Pili Marín guanya el pack familiar per veure ‘Plors de cocodril’ de La Pera Llimonera al SAT!

Pili Marín ha guanyat el sorteig d’un pack familiar de 4 entrades per veure l’espectacle de clown ‘Plors de cocodrilque La Pera Llimonera representarà al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona els tres propers caps de setmana. Concretament hi anirà el primer dia de funcions, dissabte 14 de gener, a les 17:30h.

Com que el protagonista de la història és un electricista que, per error, entra a l’estança dels nadons d’una escola bressol i es veu amb l’obligació d’adormir-los amb totes les peripècies que pot arribar a comportar aquesta operació, per participar al sorteig calia explicar una situació en què t’hagis sentit desbordat com el protagonista. Aquests són els comentaris que hem recollit a l’article del concurs d’EscenaFamiliar o al Facebook:

Toni López Jo em sento desbordat davant la oferta teatral actual! No tinc temps de veure-ho tot! I a sobre els caps de setmana em toca treballar… Ganes de veure la nova Pera Llimonera al SAT! Teatre de Barcelona

Aprenc català escoltant contes i cançons Desbordada quan tenim un munt de desordre de joguines, contes, roba escampada per terra, hem de pensar alguna cosa per cuinar, i llavors cal netejar la nevera, fer rentadores, i posar-se al dia amb la feina, quins estres ha ha ha!

Mónica Pardo Desbordada quan les meves filles es posen malaltes alhora i s’ha de compartir la “mama”

Nick Rivers Cada dia, en sento desbordada intentant conciliar la vida familiar o la laboral, però es fan miracles

Ivet Boltà Novellón Quan et coincideixen tots els esdeveniments en les mateixes dates. No pot ser més repartit??

Pili Marín Em sento desbordada quan la meva filla de 6 anys copia les paraules i actituds del seu germà adolescent.

Natalia Pardo Catalán Em sento desbordada quant tinc que anar a buscar I recollir al meu fill, és complicat organitzar-se

Lines Gala En sento desbordada aquest mes amb la.Cuesta de Gener!!!

Sergi Ragàs: Les nits a casa nostra són bastant desbordants, per norma general, ja que tenim tres filles de 6 i 3 anys i l’altre de 4 mesos. A part de totes les preses de pit nocturnes, ara amb les dents de com a molt hora i mitja, les altres dues també es desperten sovint (un parell de cops, les nits bones).

De les pitjors, recentment, va ser al novembre, on es van despertar no menys de 10 vegades i amb canvis de llençols inclosos per escape de pipi inclòs… Crec que aquella va ser la pitjor nit de la meva vida!

Olaya Garcia: Em vaig sentir desbordada fent una mudansa d’una ciutat a una altra sola, amb mobles que vaig descobrir que no cabien ni per ascensor ni per escala i a més va caure una tempesta de les més fortes de l’any amb tot al carrer esperant per pujar-ho.

Judit Soteras: Quan el petit es desperta a la nit i mig zombie intentes q dormi i ell no vol!!

Properament anunciarem un nou sorteig per anar al teatre amb tota la família. Seguiu l’actualitat del Club EscenaFamiliar per estar ben informats!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This