1 / 03 / 17

Marta Forest guanya el sorteig per l’estrena de ‘La nena dels pardals’ de Teatre al detall al SAT!

Marta Forest ha guanyat el sorteig d’un pack familiar de 4 entrades per assistir a l’estrena de ‘La nena dels pardals’ de Teatre al detall amb música en directe de La Tresca i la Verdesca al SAT!, aquest dissabte 4 de març, a les 17:30h. L’espectacle s’adreça a un públic a partir de 5 anys i relata una història inspirada en el conte homònim de Sara Pennyparker.

Com que al conte el gest d’una nena petita representa tota una lliçó moral, en aquesta ocasió el sorteig demanava als participants que diguessin quin valerós gest han fet o farien per una causa en què creuen i quina és aquesta causa. Aquests són els comentaris que hem recollit a l’article del concurs d’EscenaFamiliar o al Facebook:

Marta Forest Feliu Donar aliments quan es fan recollides i donar joguines en la recollida de regals per nadal ” cap nen sense joguines” fa il·lusió rebre regals i més si ets nen/a. Estem a un món molt materialista. Nosaltres intentem fer regals amb família… és a dir, regalar espectacles o coses per fer amb família. Els infants necessiten passar estones amb els seus pares ❤ sort a tothom

Mónica Pardo Participar en una cursa solidària, aportant aliments destinats a gent sense recursos.

Belen Hidalgo Donar sang cada quatre mesos. Mai n’hi ha prou!!! Dóna vida!! Dóna sang!!!

Natalia Pardo Catalán Ajudar als necessitats en la mesura que pogués. Per exemple, aportant al rebost dels aliments.

Lines Gala Col·laboro des de fa anys amb el banc d’aliments en la tasca de recollida.

Mireia Monne https://www.facebook.com/mimiescola/posts/1237023273055941 He muntat un espectacle solidari andorrà per als refugiats.

Glòria Planas Bas: Al meu poble durant molts anys els joves fèiem la campanya “Mà oberta” una recollida casa per casa de material per reciclar, ampolles de cava, etc. després de Nadal. Els guanys obtinguts eren per Càrites local. Dedicar dos dies de les vacances de Nadal a pensar en els més desafavorits i pal·liar una mica la desigualtat em va fer més persona.

Daniel Cañero: Interessant i desconeguda història que ens confronta davant l’estupidesa humana.

Mireia: Crec q s’han d’estimar els animals. I el que faria és portar-los tots a casa, però la mama no em deixa. Queralt 5 anys

Properament anunciarem un nou sorteig per anar al teatre amb tota la família. Seguiu l’actualitat del Club EscenaFamiliar per estar ben informats!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This