Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
23 / 09 / 16

Loo, de Ponten Pie

“Probablement els menuts no comprendran la història per si mateixos, però de ben segur que els estimularà els sentits i la imaginació a través, sobretot, d’una deliciosa estètica tenyida de marrons i blaus que fa voleiar teles i esmunyir grans de sorra melòdicament. Només cal palpar el silenci i fixar-se en les cares i el desig que tenen de tocar la sorra –petits bocins de suro– amb la mà per comprovar que queden plenament hipnotitzats. El fet d’estar asseguts dins la mateixa escenografia –que evoca un vaixell–, realça la proximitat i la immersió en aquesta poètica aventura que els captiva durant 30 minuts.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 17/09/16

Llegeix la crítica completa a:


“Gràcies a la il·luminació i l’espai sonor ens submergim en una aventura que als més menuts els va provocar estupefacció, plors quan va notar el perill i rialles ben sorolloses, per exemple en un moment molt còmic quan el vent bufa des de l’interior de la terra. Mitja hora que per als adults és també temps de desconnexió absoluta de la realitat, de gaudi […].”

Autora: Teresa Ferré

Data: 06/07/16

Llegeix la crítica completa a:


“Ponten Pie torna a convidar el públic a entrar al mateix escenari. Ja ho van fer a Ártica i també, a la seva manera a Copacabana. Ara, els petits espectadors pugen a coberta i senten la brisa marina d’un viatge de la protagonista. Ella respira i transmet una il·lusió per aquest trajecte que ben bé podria suposar un nou grau de llibertat.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 19/11/15

Llegeix la crítica completa a:

 

 

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This